VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Teraszburkolatok - és nem csak bent lesz gyönyörű

Azoknál a lakásoknál, házaknál, melyekhez terasz is tartozik, nem elegendő a beltéri burkolat kiválasztásban gondolkodni. Nagyon fontos, hogy milyen legyen a terasz burkolat, hiszen jobb időben kellemes időtöltést biztosít a terasz az egész család számára. Persze télen is nagyon meghitt tud lenni, amikor kiállunk pár perce nézni a hóesést, miközben kortyoljuk a forró teát. Egy szó mint száz, nagy hangsúlyt kell fektetni a teraszburkolat kiválasztására.

Teraszburkolat választás

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy az ember hogy álljon neki. Nézzen körül interneten, vagy járja sorra a szalonokat? Nos, mielőtt ezt megteszi, gondolja át, hogy mennyi időt fognak tölteni a teraszon, illetve, az is fontos szempont, hogy a burkolat felette van-e fedél, agy sem.

Több lehetőségünk is van, nézzünk meg néhányat ezek közül.

Kerámia teraszburkolat

Talán ez az egyik elterjedtebb burkolat típus teraszra. Többféle variáció létezik, de mégis talán a fa hatású burkolat a legközkedveltebb. A kerámia burkolat nagyon jó alternatíva azok számára, akik nem szeretnének valódi fát letenni burkolatnak. Több szempontból is érdemes ezt választani, hiszen fagyálló, így tökéletes választás kültérre. Emellett nagyon könnyű tisztán tartani, nem szükséges semmi különös bevonat vagy egyéb anyag rá. hátrányként szinte semmit nem tudunk megemlíteni. Nyilván az egyes burkolat darabok között vannak árbeli különbségek, de ez kizárólag a minőség függvényében mutatkozik meg.

Teraszburkolat

Fa teraszburkolat

Sokak kedvence a fa teraszburkolat, mert szépen egybeolvad a környezettel és szinte mindenhol jól mutat. Nagyon kellemes és meleg érzést kölcsönözhet teraszunknak. Szinte olyan, mintha nem kint, hanem bent lennénk. Amire figyelni kell a fa burkolat esetében, hogy kicsit nagyobb odafigyelést igényel, mint egy kerámia burkolat, hiszen, természetes anyaga lévén vannak rajta repedések, vájatok, ahová befolyik a víz. Fa típustól, és gyártótól nagyon széles spektrumon mozognak az árak és a minőség.

Szintetikus fa teraszburkolat

Ez is alternatíva azok számára, akik nem szeretnének természetes fát teraszburkolatnak. Ez a burkolat teljes mértékben visszaadja a fa hatás érzetét, viszont nem kell annyi időt fordítani épségének megőrzésére. Ettől fogva nem kell sem korhadástól, sem szálasodástól tartani, ez egy igazán időtálló burkolat. Amire érdemes odafigyelni vásárláskor, hogy mivel egy műanyag, válasszon olyat, amiről nem "süt" messziről, hogy szintetikus anyag. Időnként érdemes penész és gomba elleni szerrel kezelni a biztonság kedvéért.

Amennyiben kérdése maradt terasz burkolat, vagy bármilyen más burkolattal kapcsolatban, keress fel nyugodtan kollégáinkat akár személyesen, telefonon, vagy emailben.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Teraszburkolatok - és nem csak bent lesz gyönyörű
Úttörő burkolási technológia
Burkolás: ezekre figyeljen
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu