VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Olasz burkolatok az egyik legjobb gyártótól

Hallot már az olasz burkolatok mesteréről, a Marca Coronáról? Ha még nem, most szeretnénk ismertetni az egyedülálló és évtizedes tapasztalattal rendelkező burkolat gyártót.tó mozaik burkolatok.

A Marca Corona burkolatgyártó termékkínálatában megtalálhatók a legkülönlegesebb fali csepék, melyekhez pazarul illenek a brilliáns észerekhez hasonló burkolatok. Ha tovább vesszük a sort, akkor gyönyörű gyonszház fényű bircelán burkolat lapokkal is találkozhatunk.

A Marca Corona burkolatokkal igazán egyedivé és stílusossá tudjuk varázsolni fürdőszobánkat, ahová bármikor szívesen térünk be egy fárasztó munkanap után.

A továbbiakban néhány különleges burkolat kollekciót mutatunk be, melyek biztosan elnyeri a többség tetszését.

Desire burkolat kollekció

Erre a burkolat családra a virágmotívumok, a játékosság és az elegancia egyszerre jellemző. A mozaik dekor lapok gyöngyházfényükkel igazán ragyogóvá teszik fürdőszobáját. Játékosság és fiatalos lendületet pedig ezek az igazán egyedi léggömbös burkolatok adnak. Lépjen ki a hétköznapo szürke világából a Marca Coronával.

Marca Corona burkolatok Marca Corona burkolat

Secret burkolat kollekció

A titkot keresse a részletekben... Akárcsak az élet maga, ez a burkolat család is a részletekbe rejtette a titkot. A Dekor lapok különböző mintájú és színű mozaikokból áll, melytől fürdőszobája titkos, varázslatos hellyé változik. Ezeknek a burkolat lapoknak a kombinációja adja meg fürdőjének azt a csodálatos összhangot, melytől nap, mint nap élmény lesz oda belépni.

Marca Corona burkolat  Marca corona Burkolat

Philosopy burkolat kollekció

Filozófia. Hm...érdekes. Önnek mi ugrik be erről? Tudomány, elmélkedés, öregurak? :) Gondoljuk, hogy a tudomány biztosan. Úgy véljük, ahhoz, hogy valaki olyan fantasztikus burkolatokat tudjon gyártani, mint a Marca Corona, ahhoz bizony tudományra van szükség. Maga a gyártási folyamat és a kifinomult technológia igen nagy szaktudást, és komoly tudományos hátteret igényel. A phiolosophy burkolat kollekció bizonyítja, hogy a csempék nem csak egszínűek, de igen is tudományosan megtervezett gyönyörű darabok tudnak lenni.

Marca Corona burkolatok  Marca Corona burkolatok

További mintákért látogasson el Üzleteinkbe!

 

 

 



3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Van különbség a konyhai és fürdőszobai burkolat között?
Mozaik burkolat - csak különlegesen
Burkolat tippek, hogy nagyobbnak lássuk otthonunkat
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu