VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Mediterrán burkolatok - nyarat idéző pilla​natok

A tél közeledtével mindannyian kicsit visszavágyunk a nyárba, a szép napsütéses órákat várva. Otthonunkat melegebbé varázsolhatjuk úgy is, hogy a megfelelő burkolatokat választjuk, és máris egy szívet melengető, mediterrán életérzés foghat el minket. Mediterrán burkolat színek Sokan választják nyaralásuk úti céljául Olaszországot, Görögországot. Ezeken a csodálatos tájakon sokszor találkozunk, persze országtól függően ezekkel a színekkel. Barna, vörös, sárga, okkert, kék, oliva zöld. Ezek a tipikus mediterrán színek, melyek a burkolatokon fantasztikusan néznek ki. Ezek a színek nagyon jól kombinálhatóak egymással és csodálatos, egységes otthont varázsolhatunk magunknak, ha a burkolatokat ügyesen választjuk, és harmonikusan helyezzük el a burkolatokat a különböző helyiségekben.

Mediterrán burkolatok a fürdőszobában

A fürdőszoba mindig egy kis megnyugvás lehet az ember számára, ahol van egy szusszanatnyi ideje lepihenni, kikapcsolni. Nagyon jól néz ki, hogy például barna burkolatokat választunk, illetve annak az árnyalatait. A barna eleve egy meleg szín, a föld színe, így tökéletes választás fürdőszobába. Pláne, ha ügyesen választunk fürdőszobabútort, helyes kis kiegészítőket mellyel még hangulatosabbá tehetjük a nyugodt perceket. Nagyon mutatósak azok a ruhás kosarak, melyek rattanból készülnek.

Mediterrán burkolatok

Mediterrán burkolatok a nappaliban és konyhában

Azt azért már az elején le kell szögeznünk, hogy a csupán a burkolatoktól nem lesz mediterrán hangulatú a nappali. Sok olyan apróság van, amire érdemes odafigyelni. Ilyen lehet akár az is, hogy nem "csak" klasszikus burkolatot választunk ( csempe, járólap), hanem akár követ, mellyel körberakjuk akár a kandallót. Nem mehetünk el a növények mellett szó nélkül. Egy mediterrán nappali, nem az igazi szép növények nélkül. Tudjuk, hogy a leander inkább kint szeret sütkérezni, de amikor még kisebb, fantasztikusan néz ki a nappaliban.

Ha konyha, akkor elengedhetetlen a sok, friss fűszernövény, Biztosan Ön is nézte már irigykedve azokat a háziasszonyokat, akik a bazsalikomot, kakukkfüvet a kis cseréből ágaskodó növényről csak lecsippenti, és már ízesíti is az ebédet. Használjon minél többet, melyeknek válasszon mediterrán hangulatú kis cserepeket, melyek önmagukban is jókedvre derítik az embert. Burkolatok tekintetében a konyában érdemes úgy választani, hogy az ne legyen túlzó, de mégis jól mutasson. Ilyen lehet az az egy-egy díszcsempe, melyeken szőlő, oliva, citrom és egyéb mediterrán gyümölcsök és növények láthatóak.

További ötletekért látogasson el Szalonjaink egyikébe!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolat tippek kis fürdőszobába
Burkolat választás kis fürdőszobába
Burkolat természetesen. Amikor a természet beköltözik otthonunkba.
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu