VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Kültéri burkolat megoldások - hogy kint is szép legyen

Álmaink otthonának berendezése igazán izgalmas, és kreatív feladat. Ebbe beletartozik a bútorok, falfestékek és a burkolatok kiválasztása egyaránt. Ha otthonunkhoz tartozik kert, medence, terasz, vagy bármilyen külső helyiség nem elegendő csak a "benti" dolgokra koncentrálni. 

Mi alapján válasszunk kültéri burkolatot?

Nos az első és legmeghatározóbb szempont, hogy pontosan hová kell a burkolat. Teraszra, udvarra, medence köré? Amint ez meg van, figyelembe kell venni, hogy a kültéri burkolat milyen természeti hatásoknak lesz kitéve. Persze a kültérre szánt lapok nem ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a benti társaik, hiszen egy konyhába felesleges lenne fagyálló kültéri burkolatot lerakni.

Tipp: A Rosagres porcelán burkolatai kimondottan medencéknél alkalmazható. Ez a különleges eljárással készült kültéri burkolat kimondottan időtálló: nem kopik el, nem válik le, nem fog fellazulni és éveken át tartós marad.

Kültéri burkolat medencéhez

 

 Hová tehető kültéri burkolat?

Igazából oda, ahová tenni szeretnénk. De hogy kicsit szűkítsük a kört legjellemzőbb a kerti közlekedők útvonalára, medence szélére, grill vagy bogrács helyhez vezető útra, vagy a köré. Sok helyen az étkező rész is le van burkolva, hiszen kinek lenne szíve a szépen zöldellő és türelemmel nevelgetett gyepre asztalt és székeket pakolni.

Milyen kültéri burkolatok léteznek?

Hála a gyártóknak határ szinte a csillagos ék. Számos méret, minta, felület, anyag közül válogathatunk. Arra is van lehetőségünk, hogyha beleszerettünk a burkolatba, hogy kint és bent is ugyan olyan legyen, így nem kell megszakítani a szép, egybe függű burkolatot.

Kültéri burkolat

Tipp: Megszakítás nélküli burkolatot dobott piacra a Marca Corona, és nem is akár milyet. Egy olyan fahatású burkolat különlegességgel kedveskedik azoknak, akik az egybefüggő tereket kedvelik.

Ha kérdése maradt, keressen minket bátran Szaküzleteink egyikébe!

 

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Eláztatott fürdőszoba
Burkolat természetesen. Amikor a természet beköltözik otthonunkba.
A burkolatok új dimenziója
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu