VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Különleges burkolatok

Otthonunk kialakításánál nagyon meghatározó, hogy milyen burkolatot választunk akár padló, akár fal burkolatról van szó. Következő cikkünkben olyan különleges burkolatokat mutatunk be, melyek igazán egyedivé varázsolják otthonát.

különleges burkolatok

Matt hatású burkolatok

Manapság a legtöbb burkolat szép fényesen csillog, ám vannak olyan helyek, helyiségek, ahol kimondottan a matt burkolatok mutatnak jól. Ha a matt burkolatokat megnézzük közelebbről szinte életre kélnek. Egyedi kivitelezésének köszönhetően egy kis falrész, vagy akár egy egész fal bárhangulatúvá válhat. Itt említjük meg, hogy ez a burkolat nagyon jól néz ki különböző bisztrókban, bárokban, klubokban, illetve olyan nappalikban is, ahol van bárpult, és el kívánjuk különíteni azt a szoba többi részétől.

Fénnyel játszó burkolat

A Ceramica gyár legújabb burkolata a Sant Agostion névre hallgató csempe. A nagy méretű burkolat lapok, flexibilis technológiával készültek és teljesen alkalmasak arra, hogy a fénnyel és az árnyékokkal játszunk, ezzel növelve egyes helyiségekben a térérzetet. A nagy burkolat lapok igazán jól mutatnak a minimál stílusú lakásokba, hiszen már nem érvényes az a szabály, hogy kis helyiségbe ne burkoljunk nagy méretű burkolat lapokat.

Természetes burkolatok

Azoknak, akik jobban szeretik a természetes anyagokat, azoknak adjuk ötletként az alábbiakat. Vigyük be a nyári élményeket otthonunkba. Ha csak egy dekorcsík vagy falbetét erejéig is tesszük ezt meg. A kagyló belsejéből készült burkolat gyönyörű színekben pompázik, mely varázslatosan néz ki mozaik csempe formájában is. A fenti képen látható  színes „kavicsok”, melyek féldrágakövek, ámulatba ejtő látványt nyújtanak. ezt a hatást az is fokozza, hogy hátulról meg vannak világítva. 

További különleges burkolatokért látogasson el SZALINJAINK egyikébe!

 

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Különleges burkolatok otthonába
A burkolatok kopásállósága otthonunkban!
És a burkolat életre kel!
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu