VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Kőburkolat nem csak kintre

Otthonunk szerves részét képezi az ahhoz tartozó terasz, és kert is. Nagyon szép burkolat megoldások léteznek kőből, amik igazán jól mutatnak akár a medence körül, vagy a kerti közlekedőknél. A kőburkolat egy valóban egyedi és erőteljes darabja lehet otthonunknak, ha jól választunk és okosan használjuk fel azt.

Kőburkolat a lakásban

Azoknak, akik szeretik a kőből készült burkolatot, érdemes a lakás különböző pontját ilyennel ékesítenie. A beltérre készült kőburkolatoknak kevesebb elvárásnak kell megfelelniük. Ennek az a fő oka, hogy a kinti burkolat számos környezeti hatásnak van kitéve. Ettől függetlenül figyelembe kell a burkolat csúszásmentességét, kiváltképp olyan helyiségekben, ahol a kőburkolat nedvességnek van kitéve. (fürdőszoba, előszoba)

Kőburkolat a lakásban

Sokan még mindig tartanak a kőburkolatoktól otthonunkban, mondván, hogy nagyon hideg az érzete és a látványa. Nos ezekre is vannak apróbb trükkök. Amennyiben olyan színű burkolatot választ, melyek kellemes, meleg színűek, a hatásuk is meleg lesz. Gondoljon csak bele, milyen jól néznek ki a mediterrán otthonokban a narancsos, barnás kőburkolat megoldások.

Emellett a kőburkolat igazán jól tartja a meleget, ezt bizonyítja az is, hogy nyári időszakban nehezebben melegszik fel, télen pedig nehezebben hűl le.

Kőburkolat falra

Amennyiben szeretné a kőből készült burkolat darabokat bevinni otthonába, de nem szeretné, hogy a padlólap is az legyen, akkor Önnek talán ez lesz a legjobb megoldás. Nagyon trendi kialakításokkal tudja egyedivé varázsolni otthonát, ha például csak egy függőleges területet fed le ilyen burkolattal, vagy ha díszítésként terméskövet alkalmaz.

Plusz egy burkolat tipp

Térelválasztónak válasszon onyx követ, ami hátulról megvilágítható és nagyon gyönyörű látványt kölcsönöz otthonának!

Amennyiben kérdése marad, keresse szakképzett kollégáinkat burkolat témában!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolati segédanyag felújításhoz, burkolat cseréhez
Fuga tisztítás házilag
Burkolat trendek napjainkban
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu