VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A burkolat, ami sokáig bírja!

Sokan nem szeretik, ha a lakás burkolata élénk színű, vagy ha a burkolatot cserélni kell néhány évente. Ezek teljesen érthető szempontok, ezért olyan burkolat megoldásokat mutatunk be, amik megoldások lehetnek a fenti problémákra.

Különleges Todagres burkolatok

A semleges megoldásoktól ez a Todagres burkolat annyiban tér el, hogy itt a burkolat mérete sokkal nagyobb, és változatosabb a lapok elrendezése.  Azt se hagyjuk ki, hogy magában a burkolat anyagban jelennek meg a mintázatok. Ezek a minták lehetnek anyaghatásúak, mély vagy éppen kevésbé mélyebb bevésődések, de akár 3D hatások is.

Ezen burkolatok és mintájuk, talán legnagyobb előnye, hogy kevésbé ununk rájuk, mint élénkebb társaikra. De arra figyeljünk, hogyha tényleg azt szeretnénk, hogy a burkolat tartós maradjon, csak minőségi kiegészítő anyagokat használjuk burkolásnál.

Időtálló burkolat

A Todagres burkolat nagyon jó megoldás hosszú távra, hiszen ellenálló a vízzel, faggyal, nedvességgel szemben. Megfelelő választás lehet fürdőszoba, wellness, vagy medence burkolásához.

A burkolat olyan speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amik a baktériumok és a gombák megtelepedését gátolja. A burkolat egyedi tulajdonsága emellett, hogy nem veszi fel a szagokat, és nagyon könnyedén tisztítható.

Ha szereti a világos színű burkolat megoldásokat, akkor a Silex szériát Önnek találták ki. A bézs, halvány barna, csíkozott burkolat nagyon kellemes hangulatot áraszt bárkinek az otthonába.

További burkolat kínálatunkat szívesen megtekintené, térjen be Üzleteink egyikébe.

Kíváncsi milyen lenne a burkolat az Ön otthonában? Terveztesse meg!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
A barátságos otthon titka - Fa hatású padlólapok
Vízálló laminált padló - Egy burkolat, ami szép, és praktikus!
Úttörő burkolási technológia
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu