VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Fa hatású járólap - a természetesség jegyében

Manapság egyre többen érdeklődnek az olyan fa hatású burkolat darabok után, amik igazán meleggé és otthonossá varázsolják lakásunkat. Legyen szó a lakás bármely pontjáról, konyha, nappali, akár fürdőszoba, de még a falra is keresnek fa hatású lapokat. Sokan úgy gondolják, ha fa, akkor az valódi fa kell legyen ( pl.: szalagparketta), de olyanok is akadnak, aki nem elegendő a fa hatású járólap, nem ragaszkodnak feltétlenül a konkrét fa burkolathoz.

Miért érdemes fa hatású járólapot választani?

Fa hatású burkolat választásának több érv is lehet, néhányat összeszedtünk azoknak, akiknek még nem sikerült dönteniük. Lássuk tehát:

Ezek a burkolatok, mivel kerámiából vannak, sokkal jobban vezetik a hőt, mint a parketta. Ezért azoknál, akiknél padlófűtés van, mindenképp jó választás lehet az ilyen lap.

A fa hatású járólapok nagyon jól kombinálhatóak más burkolat lapokkal, ezzel tehetjük igazán egyedivé otthonunkat.

Az ilyen járólapok nagyon jól használhatóak kültéren, és beltéren is. Azok, akik nem szeretnék megszakítani pl. a nappali és a terasz szép, egybefüggő terét, az bátran válasszon fa hatású járólapot. 

Érdemes ilyen burkolatot választani, ha a fürdőszobát valóban szobaszerűvé szeretnénk tenni, hiszen a fa hatás egy nappali, vagy hálószoba melegségét adja vissza. 

Fa hatású járólap

A fa hatású járólap árairól

Mint minden terméknél, itt is vannak árdifferenciák a különböző lapok között. De még is mitől kerül az egyik 4000 Ft-ba, míg a másik 20000 Ft?

Az árkülönbség természetesen több dologból adódhat. Az első ilyen dolog az maga az alapanyag. Az alapanyag pedig nagyban a felhasználástól függ. Nem mindegy, hogy kültérre, vagy beltérre tervezzük a burkolatot. Kültéri járólapoknál figyelembe kell venni a természeti tényezőket, ilyen pl. a fagyállósága. Beltéren pedig a kopásállóság tényezőjét kell szem előtt tartanunk. Emellett árkülönbségek lehetnek még a vékonyabb vastagabb, illetve az egyszínű natúr, valamit a színezett lapok között.  

Fa hatású járólap esetében befolyásoló tényező lehet az egyes lapok mérete. Általánosságban a négyzet alakúak olcsóbbak, míg a hosszúkás, téglalap alakú lapok drágábban.

Kidolgozás szempontjából sem mindegy az ár. Minél realisztikusabb egy fa hatású járólap, nagy valószínűséggel nőni fog az ára. De ez nem azt jelenti, hogy az alacsonyabb árkategóriájú daraboknál nincsenek szép kivitelűek. Minél drágább egy burkolat lap, annál biztosabb, hogy nem fogunk látni a talpunk alatt kés egyforma erezet mintát.

Amennyiben maradt még kérdése a témával kapcsolatban, keressen minket bizalommal a link alatt található elérhetőségek egyikén. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Különleges fa hatású burkolat
Vízálló laminált padló - Egy burkolat, ami szép, és praktikus!
A burkolatok új dimenziója
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu