VS Infóvonal: 06 30 500 0481

És a burkolat életre kel!

Otthonunk felújításánál, kialakításánál fontos szerepet játszik a praktikum, ám egyre jobban előtérbe kerül az egyediség. Gondolja el, milyen jó érzés, hogy nap, mint nap, amikor belép otthonába az nem csak szépe, hanem egyedi is. A berendezés és a terek ügyes játéka mellett igazi sajátosságot adhat lakásunkban a burkolat, ami nem csak a színek variálásával és a burkolat lapok méretének kombinálásával érhető el. De akkor hogyan tegyük egyedivé burkolatunkat? Most megmutatjuk!

Burkolat 3D-ben!

Bizony, már nem csak a nyomatók és a filmek lehetnek 3D-sek. A burkolat gyártók nagyon igyekeznek felvenni a lépést a mai fejlődő technológiával, és lapjaikon is visszaadják a 3D hatást. Gyártóink közül, most a Marazzi gyárat emelnénk ki, aki élen jár az új, trendi fejlesztésekben.

A gyár piacra dobott egy igazán kivételes burkolat családot, melynek mintázata adja meg a 3D hatást. Ezek a lapok felérnek a kortárs művészek alkotásaival, és nagyon jól mutatnak éttermekben, bárokban. 

3D burkolat

Annak, akinek nem lenne elég mutatós a vésett minta, annak is van lehetősége válogatni. A lenti burkolat tényleg nagyon rendhagyó, nem minden nap lát ilyet az ember. Merészségre vall, aki ilyen burkolatot választ. Ám biztos lehet benne, hogy a választott lapokat nem fogja viszont látni másoknál, vagy ha igen, az az Ön ízlését dicséri.

3D burkolat

Ha további burkolat különlegességek érdeklik, keressen minket bátran! Üzleteinkben a burkolatok élőben megfoghatóak, megtekinthetőek.

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Különleges fa hatású burkolat
Burkolás: ezekre figyeljen
Mozaik burkolat - csak különlegesen
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu