VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Burkolat választás okosan

Egy felújítás, vagy átalakítás során nagyon sok fejtörést okozhat már maga a tervezés, elképzelések összeszedése. És gondoljunk bele, hogy még csak fejben vannak meg a dolgok, nincs sehol a kivitelezés. Annak érdekében, hogy minden úgy alakuljon, ahogy elképzelte elárulunk néhány apró titkot, mellyel akár száz ezreket is spórolhat.

Burkolat választás okosan

Hogy válasszak megfelelő burkolatot?

Mindenek előtt azt tanácsoljuk, hogy az interneten kiszemelt burkolatot mindenképp nézze meg személyesen. Ne elégedjen meg egy képpel, mert az sokszor csalóka lehet. Térjen be egy fürdőszoba szalonba, üzletbe és személyesen, saját szemével győződjön meg a burkolat színéről. Érintse meg azt, ha van rá lehetőség, ne csak egy lapot, hanem nagyobb felületet tekintse meg. És hogy ez miért fontos? Nos azért, mert senki nem szeretné, hogy százezreket elkölt az otthonára, majd nem tetszik neki és a családnak a végeremény. 

Burkolatok, már nem csak fejben

Sok ügyfelünk mesélte, hogy kinézett egy csempe családot, megnézte személyesen, majd amikor otthon leburkolták, és kezdett összeállni a kép, mégsem tetszett nekik. De hát mi lehet a gond? Még személyesen is megnézték. A probléma az esetek többségében az szokott lenni, hogy a burkolat ne illik az otthon meglévő hangulatához, bútorokhoz. Ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy nagyobb átalakítás, felújítás, építkezés előtt egyeztessen szakemberrel, és ha van rá módja, terveztesse meg az adott helyiségeket.

Miután meg van a burkolat, mindenképp beszéljenek annak szállítási idejéről. Nagyon sok múlik ezen, hiszen ha tavasz elejére tervezi a felújítást, de a burkolat csak nyáron érkezik meg akkor a szakemberrel is nehézkes az egyezkedés. Amikor átveszi a burkolatot nézze át alaposan, hogy nincs-e rajta sérülés, repedés, törés. Amennyiben ilyet tapasztal azonnal fényképezze le, és jelezze azt az eladónak.

 

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolat tippek kis fürdőszobába
Miért fontos a jó burkolat választás?
A burkolatok új dimenziója
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu