VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Burkolat választás legfontosabb szempontjai

Amikor átalakításba, felújításba kezd az ember, az legtöbbször a burkolatokat is éreinteni szokta. Ezt a témát alaposan át kell beszélni, hiszen sem összegben, sem minőségben nem mindegy, hogy mire, mennyit költünk. Lenti cikkünkben olyan szempontokat adunk, amiket mindeképp érdemes megfontolni burkolat vásárlás előtt:

Burkolat választás szempontjai

Mi szerint válasszunk burkolatot?

  • Mindig gondolja végig, hogy melyik helyiségbe szánja a burkolatot. A helyiségek igénybevételétől függően más és más burkolatra van szükség fürdőszobába, nappaliba, konyhába, teraszra.
  • Alaposan nézze végig a kínálatot, és állapodjon megy egy stílusban, színben. Nagyon el tudja rontani az élményt, ha minden helyiség különböző hangulatú, és nem harmonizál egymással. A burkolat piacon nagyon széles a választék a stílusokban, csak, hogy néhányat említsünk: klasszikus, modern, mediterrán, country stb.
  • Lehetőség szerint terveztesse meg a helyiség látványtervét. Ezek nagyon sokat segítenek, hiszen látni, hogy a burkolat hogy nézne ki élőben. Gyorsan kiderül, hogy szükség van-e más színű, vagy méretű burkolatra.
  • Nézze meg élőben a burkolatokat. Azok a szalonok, melyek a valódi segítségre törekszenek, a hiedelmekkel ellentétben nem dolgoznak "arany árban" és a burkolatok mintaként ki vannak téve, és bármikor megtekinthetőek.
  • Kivitelezésnél érdemes szakemberrel dolgoztatni! Emellett akkor is kitartunk, ha sokan plusz költségnek tekintik. Nem ez a plusz költség. Az a plusz költség, amikor a burkolat lerakása után egy-két évvel a az megrepedezik, feltörik, a fuga betöredezik, melynek következtében egy újabb felújításba kell kezdeni, melyen összege jóval meghaladja a szakember díját. Egy megfelelő szakember ismeri a burkolási technikákat, a megfelelő alapanyagokat, és munkájára garanciát vállal.

Tekintse meg burkolat kínálatunkat a linkre kattintva.

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolati segédanyag felújításhoz, burkolat cseréhez
Burkolat tippek kis fürdőszobába
Mediterrán burkolat otthonunkban
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu