VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Burkolatválasztás kis fürdőszobába

Sokan küzdenek azzal, hogy kisebb méretű a fürdőszobájuk, így nem tudják pontosan, hogy milyen burkolatok lennének megfelelőek. Azt vettük észre, hogy ez a téma időről-időre felüti a fejét, ezért ismét foglalkozunk kicsit a témával. Összeszedtünk egy csokorral való ötletet, amit érdemes szem előtt tart, ha kicsinek tartja fürdőszobáját, de szeretné, ha a burkolatok mégis nagyobbá varázsolnák azt.

Világos burkolat kis fürdőbe

Világos burkolatot a kis fürdőbe

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a világos színek tágítják a teret, míg a sötétebbek valahogy összehúzzák azt. gondoljanak csak bele, mi az a mondat, amit a színek és az öltözködés kapcsán biztosan ezerszer hallott már. " Feketét választok, mert az karcsúsít". Nos a fekete burkolat a fürdőszoba térérzetét is karcsúsítani fogja, ezért azt javasoljuk, hogy világos burkolat mellett tegye le a voksát.

Burkolatok méretei

Kis fürdőszoba, még kisebb burkolatok? Vannak, akik ezt vallják, viszont érdemes abba is belegondolni, hogy az apró mozaik darabkák még kisebb érzetet adnak, amivel csak még jobban szűkítik a teret. Úgy gondoljuk, hogy kis fürdőszobába tegyünk nyugodt szívvel nagyobb méretű burkolatot. 

Egyéb burkolat tippek kis fürdőszobába

Nem feltétlenül kell ragaszkodni a hagyományos burkolat lerakási módszerekhez. Vannak nagyon ötletes darabok, melyeket már halszálka mintába is le lehet burkolni, ezzel akár egy bizonyos irányba optikailag nyújtani tudjuk az alapterületet. Dekor csíkokkal, vagy egy kiemelt burkolat sorral szintén játszhatunk a térérzettel.

Persze ezeket érdemes előre megtekinteni, ezért javasoljuk, hogy készíttessen 3D látványtervet egy szakértővel, aki minden apróságra figyel, és segít majd Önnek!

3D látványterv - fürdőszoba  Fürdőszobai látványterv3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Különleges burkolatok otthonába
Burkolat választás kis fürdőszobába
A burkolatok kopásállósága otthonunkban!
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu