VS Infóvonal: 06 30 500 0481

Burkolat trendek napjainkban

Nem könnyű kiigazodni manapság a sok száz termékcsalád és gyártó termékei között. Vannak persze örök, klasszikus darabok, de csak úgy mint az öltözködésben, itt is változik a divat.

Manapság igazán trendi a nagyméretű burkolat lapok

Sokszor mondják, hogy nem a méret számít. Nos, most azt kell mondjuk, hogy de a méret számít! A burkolat gyártók hamar felismerték és gyorsan reagáltak a fogyasztói igényekre. Ha körülnézünk a piacon, akkor találkozhatunk már 100x100 cm-es greslapokkal is. Viszont ha az átlagos burkolat lapokat nézzük, azok 45x45 cm-esek, vagy 60x60 cm-esek.


Miért jó a nagyméretű burkolat lap?

Azt leszámítva, hogy kevesebb munkát kell végezni, hiszen nem kell annyi "kis" méretű burkolatot leburkolni. Úgy véljük, hogy a nagy méretű burkolatokkal nagyon szép, egybefüggő tereket lehet létrehozni, ezzel is növelve a tér érzetet adnak. Tévhit, hogy kis méretű fürdőszobába kis méretű lapokat kell burkolni. Nagyon jól mutatnak a nagy lapok is. 
Ezek a lapok élcsiszoltak, tehát igazán szép éllel rendelkeznek, így a mesterembernek minimális fugával kell dolgoznia, így a különböző terek szépen egybeolvadnak.


Amire viszont fontos odafigyelni:
Amikor kiválasztottuk a burkolatot, gondoljuk át alaposan, hogy milyen fuga és ragasztóanyagot használjunk. Ezt a burkolat mérete, anyaga, és a beépítésnek a helye határozza meg.

 

Nagy méretű burkolatok


Ha már sikerült kiválasztani a megfelelő burkolatot, akkor érdemes alaposan átgondolni, milyen ragasztó és fugázó is szükséges hozzá. Ezt leginkább a burkolat anyaga, mérete, beépítési helye, illetve a burkolatot fogadó aljzat típusa határozza meg.

A burkoláshoz szükséges segédanyagokat, a ragasztó- és fugázóhabarcsokat, tömítőanyagokat is továbbfejlesztették, hogy a különleges igénybevételnek megfeleljenek. A fejlesztések lehetővé tették, hogy a nagyméretű burkolóanyagokat beltéren és teraszokon vagy homlokzatokon is megbízhatóan tudják alkalmazni.

Érdekli, hogy milyen burkolat különlegességekkel tudjuk segíteni a felújítást, átalkítást?

Látogasson el szalonjaink egyikébe!3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolat választás kis fürdőszobába
Így válasszon jó burkoló szakembert!
Kültéri burkolat ötletek
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu