VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A burkolatok új dimenziója

Lakberendezésnél, otthonunk kialakításánál mindig sarkalatos pont a burkolat kiválasztása. Klasszikus burkolatnak tekintjük a hideg, meleg burkolatokat. Ám van egy közvetve burkolatnak nevezhető "csoda", amivel könnyedén megújíthatjuk otthonunkat. Ez nem más, mint a tapéta.

Okos burkolat, azaz a tapéta!

Manapság nincs olyan szín, és minta, amit ne találnánk meg, mégis, szinte naponta jelennek meg új darabok, hála a gyártók kreatív csoportjainkat. Legtöbben azért szeretik a tapétát, mert viszonylag kis erőbedobással és anyagi ráfordítással rövid időn belül tudják megváltoztatni otthonuk hangulatát. A tapétákat, csak úgy mint más burkolat darabokat, családokba szokás besorolni. Itt is színek és minták alapján vannak besorolva, csakúgy, mint a csempéknél.

Tapéta burkolat

Burkolat vagy dekor?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy tapétát tapétázásra használjuk-e, vagy ahhoz, hogy a burkolat még élénkebb és egyedibb legyen. A különböző tapéta családoknál különféle alapszínek vannak, ezekhez tartoznak a dekorációs darabok. Ezeket természetesen nem muszáj felhasználni, ám az, aki szeretné otthonát és a burkolatot feldobni, azoknak mindenképp ajánlott.

Szuper megoldás lehet, ha egybefüggő tereink vannak, de a padló burkolat mellett a falnál is szeretnénk kicsit elkülöníteni. Ilyenkor nagyon jó megoldás más színű, vagy más mintájú tapétát feltenni. Persze arra nagyon figyeljünk, hogy ne essünk túlzásba, és ne érjünk el ellentétes hatást, mint amit szeretnénk. Vannak, akik kimondottan szeretik, hogy kedvenc bútor darabjukat úgy emelik ki, hogy amögé helyeznek be dekor tapétát, ezzel is hangsúlyozva szeretetüket.

Újdonságnak számítanak, hogy nem csak 3D burkolat létezik, hanem bizony 3D tapéta is. De hogy mit jelent ez? Nem mást, mint hogy erezetében, mintájában és anyagában a tapéta kiemelkedik a falból. Amikor megtapintjuk érezhetjük, hogy selymes, bársonyos, vagy éppen olyan, mint a kanapénk.

Ha többet szeretne megtudni a tapéták felhasználásáról, nézzen be hozzánk, és adunk néhány ötletet.3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Van különbség a konyhai és fürdőszobai burkolat között?
Burkolat tippek, hogy nagyobbnak lássuk otthonunkat
Burkolat választás okosan
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu