VS Infóvonal: 06 30 500 0481

A barátságos otthon titka - Fa hatású padlólapok

Amennyiben meleg és barátságos otthon szeretne, de mégis időtálló anyagból, akkor válasszon fa hatású csempét, ami a legújabb trendeket hozza be otthonába. 

Válasszunk fahatású burkolatot! 

A csempe gyártó cégek az elmúlt néhány évben olyan magas technológiai fejlődésen mentek keresztük, ami lehetővé teszi számukra, hogy teljesen olyan burkolatot hozzanak létre, ami egy az egyben úgy néz ki, mintha fa burkolat lenne.

Hidegburkolat, ami meleg is egyben :)

Üzleteink kínálatában sok gyártó van, mind a hazai, mind a külföldi ( spanyol, olasz, lengyel) hidegburkolat gyárak piacán, ahol a fához megtévesztésig hasonlító burkolat került gyártásra. Az igazán magas minőségű burkolat lapoknak nemcsak a méretei hasonlóak a fához (pl. 20×90), hanem a felülete és színe teljesen egyezik.

Tisztán tartása sokkal könnyebb, tartósabb ishosszú távon, nem beszélve arról, hogy sokkal költségkímélőbb megoldás. A valódi fák színeinek, pác-színeknek nagyon széles palettáját képviselik a gyártók: legvilágosabb nyírfától  egészen a sötét ébenfa, vagy wenge színű  is lehet a  padlónk.

  

Padlóburkolatot a falra is!

A BALDOCER gyár nagyot gondolt, és fordított a dolgokon. Miért ne tehetnénk padló burkolatot a falra?  Megoldást kínál a  modern,  egybefüggő terekre valamint  a természetes, és a fényes fehér üveg felületek igényes és merész kombinációjára.

Ezt úgy érték el, hogy padlól burkolatú mintát gyártanak fali csempékre. Így egybefüggő, természetes hatású teret érhetünk el.

       

A legnagyobb csempe és burkolat gyártók végtelen lehetőségekkel rendelkeznek. Így szinte elképzelhetetlen, hogy ne taáljuk meg a számunkra megfelelő burkolatot. Nincsenek szabályok, csak álmok, és azok megvalósítására való törekvés.

Térjen be üzleteink egyikébe, és győződjön meg róla!

 3D Látványtervezés
3D Látványtervezés
Elképzelései valóra válnak!
Lakberendezési előadás
Lakberendezési előadás
Tanuljon a profiktól!

burkolat témához kapcsolódó cikkek


Összes cikk
Burkolat, ami a nyarat idézi
Burkolat körkép fürdőszobában
Burkolat választás legfontosabb szempontjai
Érdi üzlet

2030 Érd, Iparos út 32.
Telefon: 06 30 921 0876
furdoszobaerd@vscsoport2000.hu

Ravak Business Center

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: 06 30 483 1154
furdoszobarbc@vscsoport2000.hu

Veres Péter út

1163 Budapest, Veres Péter út 15.
Telefon: 06 30 397 41 50
furdoszobaverespeter@vscsoport2000.hu